Steaua aproape sa dea lovitura: Sanmartean vine in echipa lui Reghe!

927

Steaua se pregateste pentru cea mai tare lovitura din aceasta vara. Imprumutul lui Varga la Vaslui si demisia lui Dan Petrescu de la Kuban fac ca Gigi Becali sa fie mai aproape ca oricand sa bata palma cu super mijlocasul Vasluiului.

„Nu vad ce echipa ar putea sa ii plateasca salariul lui Sanmartean. Steaua ar avea forta necesara pentru asta, dar acolo e un jucator la fel de bun, sau poate mai bun decat Sanmartean – Tanase.„, a spus finantatorul Vasluiului la Sport.ro.

Demisia lui Dan Petrescu de la Kuban ar putea avea insa efect de domino in aceasta situatie. Tanase i-ar putea lasa locul lui Sanmartean in echipa Stelei, odata cu un posibil transfer in Rusia.

Antrenorul roman este dorit de doua dintre cele mai mari cluburi din Rusia, Dinamo Moscova si TSKA. Cristi Tanase ar putea fi primul pe lista de transferuri la noua echipa a lui Petrescu, mai ales ca acesta a declarat in mai multe randuri ca si-l doreste pe stelist.

Daca Steaua va reusi sa il transfere pe Tanase in Rusia, problema banilor pentru aducerea lui Sanmartean va iesi din calcul.