STEAUA – DINAMO va fi transmis in direct de Digi Sport sambata, de la ora 21.00, meci din cadrul etapei a XXI-a a Ligii 1.

„Calitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde inalte, filmarea meciului fiind realizata cu 16 camere, dintre care doua vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde in detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trai la maximum cele mai intense si mai spectaculoase faze de pe teren”, se spune in comunicat.

Potrivit sursei citate, comentariile vor fi asigurate de Ionut Angheluta si de Dan Stefanescu.

In plus, echipele Digi Sport ii vor tine la curent pe microbisti cu cele mai noi informatii, atat prin transmisiunile in direct de la Stadionul Ghencea, incepand cu ora 12.00,cat si prin jurnalele speciale „Stirile Digi Sport” prezentate de Camelia Baltoi, de la orele 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 si 16.00.

De asemenea, emisiunea „Fotbal Club” va avea editii speciale la orele 17.00, 18.45 si 19.45, iar invitatii moderatorului Radu Naum vor fi Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Craciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambasu si Cristian Zagaradniuc.

Digi Sport va avea transmisiuni in direct din studiourile special amenajate in 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, in zona vestiarelor sizona VIP. Dupa terminarea meciului, reactiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmarite in emisiunea „Fotbal Club”.

Sursa: mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here