Steaua e foarte aproape de a se intelege cu un atacant din Liga 1!

1087

1atacantAnthony Nwakaeme Nnaduzora este atacantul care a terminat sezonul trecut in tricoul Universitatii Cluj si care a venit la Bucuresti pentru a negocia un transfer in Ghencea.

Nici Bokila, nici Perrone, nici Ebagua. Numele primului atacant cu care Steaua e foarte aproape de a se intelege si de a si semna in aceste zile e Anthony Nwakaeme Nuatuzor! Pe scurt, Tony, varful celor de la Universitatea Cluj, dar care si-a terminat contractul cu „sepcile rosii” si e liber in acest moment.

A negociat deja cu MM

Sefii Stelei l-au contactat in vederea unui transfer, iar fotbalistul a venit in Bucuresti si a avut deja o prima runda de negocieri cu Mihai Stoica. Managerul ros-albastrilor i-a facut o propunere de salariu de 100.000 de euro pe an, dar i-a solicitat nigerianului sa accepte efectuarea unei vizite medicale.

Tony a fost de acord si a efectuat la o clinica privata un set complet de analize, dar si un RMN, cei din Ghencea, in principal Reghecampf, dorind sa se asigure ca virful african e OK medical si ca nu are probleme, in principal la genunchi. Inca nu s-a batut palma intre cele doua parti, dar sint sanse mari ca in zilele viitoare Tony sa semneze un contract pe minimum doi ani.

Sursa: gsp.ro