Steaua impune celor de la DIGIsport ce intrebari se pot pune jucatorilor!

1073

Cei din Ghencea au refuzat sa puna la dispozitia celor de la Digi jucatori care sa ofere declaratii dupa meciurile cu Gaz Metan si Ceahlaul, dar le impun reporterilor ce anume sa-i intrebe pe jucatori la interviul dinaintea jocului.

Cine a vazut ultimele doua meciuri ale Stelei din campionat, la Medias si disputa de acasa cu Ceahlaul, n-a avut parte, la emisiunea realizata de DigiSport dupa meci, si de interviuri din partea jucatorilor. Decizia a apartinut celor din Ghencea, care au refuzat sa puna fotbalisti la dispozitia postului respectiv, lucru care a nemultumit conducerea celor de la RCS&RDS, post ce a platit zeci de milioane de euro pentru drepturile TV!

Digi vrea sa protesteze la LPF
„O sa va dam jucatori la interviuri la meciuri mai importante” a fost mesajul pe care ofiterul de presa al Stelei l-a oferit celor de la Digi atunci cind a motivat refuzul ca vreun elev de-ai lui Reghe sa vorbeasca dupa victoria cu Ceahlaul. Cei de la Digi ar dori sa faca un memoriu catre LPF pentru a reglementa acest lucru, la fel cum se intimpla la jocurile de Europa League, unde contractele de drepturi TV sint clare si unde Steaua e obligata sa puna la dispozitia postului ce transmite jocul si jucatori la flash-interviuri.

Intrebari impuse reporterilor
Mai mult, cei de la Digi au ramas socati de atitudinea pe care ofiterul de presa al Stelei a avut-o atunci cind postul a solicitat un interviu cu un jucator inainte de jocul cu Ceahlaul. A fost ales Pintilii, moment in care oficialul din Ghencea i-a impus reporterului TV intrebarile pe care sa i le adreseze mijlocasului: „Sa-l intrebi cum s-a acomodat si cum se simte la Steaua. N-ai voie sa-l intrebi nimic de Gigi si nici de accidentare!”.

In Bulgaria, televiziunile au spus „Nu”
Liga 1 a vindut drepturile TV pina in 2014 pentru o suma ce depaseste 100 de milioane de euro. In Bulgaria, situatia a devenit dramatica din acest punct de vedere. Nici o televiziune n-a dorit sa plateasca 2,5 milioane pentru a transmite acest sezon, astfel ca jocurile din prima liga de la sud de Dunare nu sint transmise, iar cluburile au ramas fara o sursa importanta de venit!

3 milioane de euro va incasa Steaua din drepturile TV pe parcursul acestui sezon

100 de mii de euro pe meci e pretul mediu pe care televiziunile care au luat drepturile TV pentru Liga 1 l-au platit pentru perioada 2011-2014