Steaua poate sa debuteze in liga 1 cu o DEPUNCTARE. Becali a luat foc!

930

TAS a hotarat ca Steaua trebuie sa plateasca 800.000 de euro in ‘cazul Eugen Baciu’, dar Gigi Becali nu recunoaste decizia Tribunalului de la Lausanne. Decizia data ieri de TAS este definitiva si irvocabila, asa ca Steaua nu o mai poate ataca pe cale sportiva, conform sport.ro.

Cum Gigi Becali nu recunoaste decizia Tribunalului si este hotarat sa nu plateasca niciun ban catre Dumitru Sechelariu, Steaua risca depunctarea in campionat.

Becali ar putea ataca hotararea in civil, insa echipa risca sa nu fie programata in campionat pana cand nu se va pune in aplicare decizia TAS.

„Romania nu recunoaste un tribunal arbitrar din Elvetia. Eu am fost la un tribunal arbitrar aici in Romania. Ce rost are sa mergem la un tribunal din Elvetia. Eu am respectat regulamentele FIFA si UEFA.”

„Noi nu avem conventie de respectare a deciziilor de la TAS. Legile TAS sunt frecangeala la picior de lemn, asta sunt! Ca un stabor tiganesc, nu trebuie sa recunoastem deciziile TAS”, a spus Gigi Becali in cadrul conferintei de presa de azi.

In prima etapa, Steaua are meci cu Concordia Chiajna, luni, la 21.30.