STEAUA va juca impotriva bulgarilor de la Ludogoret Razgrad in play-off-ul Ligii Campionilor!

1177

STEAUA va juca impotriva bulgarilor de la Ludogoret Razgrad in play-off-ul Ligii Campionilor!Steaua va juca impotriva bulgarilor de la Ludogoret Razgrad in play-off-ul Ligii Campionilor, urmand sa joace prima mansa la 19 sau 20 august, pe teren propriu.

Returul va avea loc la 26 sau 27 august, in Bulgaria.

Echipa castigatoare in dubla mansa a play-off-ului se va califica in grupele Ligii Campionilor, iar invinsa va merge in grupele Ligii Europa.

Initial, Ludogoret Razgrad era cap de serie in play-off-ul Ligii Campionilor, dar si-a pierdut acest statut dupa ce Legia Varsovia a fost eliminata din competitie si inlocuita de Celtic Glasgow, in urma unei decizii a Comisiei de Disciplina a UEFA.

Legia Varsovia a fost eliminata, vineri, din LC, pentru ca in returul turului trei preliminar a folosit un jucator aflat in stare de suspendare. Polonezii au pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Celtic Glasgow. Scotienii, care au pierdut in tur, scor 1-4, la Varsovia, se califica in play-off-ul Ligii Campionilor in locul polonezilor, datorita golului marcat in deplasare, iar Legia merge in play-off-ul Ligii Europa.

In acesta situatie, au fost operate modificari pe tabloul campioanelor, tinandu-se cont de coeficienutul clubului Celtic, care a devenit cap de serie, in locul campioanei Bulgariei, care a intrat in urna echipelor care nu sunt favorite.

Pe tabloul campioanelor, Steaua a fost cap de serie la tragerea la sorti de la Nyon. Celelalte patru formatii din urna favoritelor au fost FC Salzburg (Austria), Apoel Nicosia (Cipru), Bate Borisov (Belarus) si Celtic Glasgow (Scotia).

Maribor (Slovenia), Ludogoret (Bulgaria), Slovan Bratislava (Slovacia), Malmo (Suedia) si Aalborg (Danemarca) au intrat in cealalta urna.

Sursa: mediafax.ro