Suma INCREDIBILA pe care ar trebui sa o PRIMEASCA Eva Carneiro, dupa SCANDALUL cu Mourinho

817

Eva Carneiro ar trebuie sa primeasca o suma mare de bani dupa despartirea de Chelsea, din cauza scandalului cu Mourinho.

Avocatii fostului medic al clubului Chelsea, Eva Carneiro, au trimis o notificare clubului londonez inainte de a sesiza un tribunal de munca dupa ce au esuat sa ajunga la o intelegere privind pachetul compensatoriu. Eva le cere sefilor lui Chelsea daune.

Notificarea poate atrage un proces la tribunalul de munca daca partile nu ajung la un acord amiabil inaintea audierii in instanta. Concedierea constructiva presupune ca angajatorul a incalcat contractul, cum ar fi crearea unui mediu ostil de munca in acest caz, ceea ce-i da dreptul angajatului sa demisioneze ca raspuns la acesta tratament.

Carneiro a parasit clubul dupa ce antrenorul Jose Mourinho a criticat public tentativa ei de a acorda ingrijiri medicale lui Eeden Hazard, intr-un moment in care echipa londoneza era in inferioritate, pe care a calificat-o ca „impulsiva si naiva”, din cauza „neintelegerii jocului”.

Responsabilitatile medicului si ale fizioterapeutului Jon Fearn au fost limitate, iar ulterior Carneiro a demisionat in septembrie.

 Potrivit presei engleze, Eva Carneiro poate primi despagubiri de cel putin 100.000 de lire sterline de la Chelsea.

sursa: agerpres.ro