Sumudica da vestea bomba: Am semnat azi prelungirea contractului pe inca doi ani la Vaslui

502

Marius Sumudica, antrenorul Vasluiului, a explicat la Fotbal Club, episodul de la pauza meciului cu CS Severin, cand a fost filmat la vestiare alaturi de finant,atorul echipei, Adrian Porumboiu, vehiculandu-se ca acesta din urma era acolo pentru a dicta inlocuiri.

Tehnicianul a povestit:

„Am intrat la cabina, am vorbit cu echipa. Apoi a venit domnul Pormuboiu, care a venit mereu. Dupa care am lasat echipa, sa vorbeasca intre ei, i-am vazut ca jucatorii comunicau. Domnului Pormuboiu ii explicam ca eram o echipa lunga s,i sa impingem jocul in fat,a din zona fundas,ilor centrali. Eu ii spuneam ce am vazut s,i ce probleme am vazut eu s,i ca nu-i normal sa fim as,a lungi. Aveam nevoie de superioritate numerica. Noi n-am aratat bine ieri, am facut un meci foarte slab.”

S,umudica a insistat asupra faptului ca niciodata nu i s-a intamplat sa i se dicteze echipa de start sau schimbarile, acolo unde a antrenat: „Vreau sa pun punct la toate speculat,iile astea. Domnul Porumboiu e un om care traies,te acest fenoment. Dar nu mi-a facut schimbarile s,i nici tactica. Recunosc ca ma sfatuiesc cu acest om s,i vine la aproape fiecare antrenament. N-a venit niciodata sa-mi spuna cine sa joace, nici sa faca schimbarile. Cand se va intampla lucrul asta eu nu mai stau la Vaslui. Mie domnul Porumboiu nu mi-a dictat nici o schimbare niciodata. Nici un patron nu-mi va face asta.”

La finalul dialogului purtat in direct cu Radu Naum, S,umudica a anunt,at s,i faptul ca situat,ia lui la Vaslui e una extrem de stabila: „Eu azi de dimineat,a am semnat prelungirea pe doi ani cu FC Vaslui!”