Sumudica, TRANSANT: „Mi-am incheiat misiunea la Astra”

780

Sumudica este total dezamagit de situatia clubului pe care il antreneaza.

Pandurii 1-1 Astra / Marius Sumudica s-a resemnat. Era favorit sa castige primul titlu din cariera cu Astra, dar proiectul de la Giurgiu se destrama din cauza problemelor financiare.

Sumudica n-a stat pe banca la Severin si a urmarit meciul sub tratamentul prescris de medici. Antrenorul Astrei se asteapta la ce e mai rau, cu multi jucatori care vor refuza sa revina dupa pauza de iarna din cauza datoriilor. Budescu pleaca in Qatar. E asteptat sa semneze pentru 1 milion de euro cu Al Ahli Doha.

„Eu cred ca mi-am incheiat misiunea la Astra. Nu mai pot sa-i tin din vorbe. Daca se vor rezolva problemele, e altceva. Altfel nu mai vad vreo solutie. Strainii cred ca nici nu mai vin la pregatire”,
a declarat Sumudica.

„E o datorie de la ANAF de 1,1 milioane de euro. Ce sa mai faca si domnul Niculae, care are conturile blocate. Daca il da pe Budescu si pe inca unul in strainatate, n-am nici o problema. Nu vreau sa-i dau in Romania, la o echipa cu care ma bat. Atunci ce pretentii sa mai am”.

„Budescu are o oferta buna din Qatar. El maine ar trebui sa ia viza si sa mearga acolo. Eu n-as vrea sa vand nici un jucator, ca sa ma pot bate la titlu. Dar daca nu se doreste asta, e ok, nu mai continuam”,
a incheiat Sumudica.

sursa: sport.ro