Super meci la Medias. Gaz Metan urca pe 4 in liga 1 dupa 2-0 cu CS Severin

1068

Horoba i-a transmis deja lui Pustai ca e nemultumit de debut, dupa cea mai importanta campanie de transferuri din ultimii ani si matematicianul a trecut la permutari.

A aparut Avram din primul minut, iar in atac a surprins cu Astafei, omul obisnuit sa joace extrema. Ultimul a avut ocaziile primei parti (1 si 11) in timp ce Avram a marcat un gol desprins parca de pe „Playstation”, dupa ce a luat mingea de la centrul terenului, a driblat trei adversari si a marcat cu o un interior slefuit din reluarile cu Messi de la aproximativ 20 de metri chiar in minutul 20 .

A fost golul descatusarii pentru echipa care a atacat in permanenta pana atunci, iar in partea secunda Gazul a avut si noroc, cand sutul lui Vancea a trecut la o palma de poarta. Kosovarul Llullaku, la primul meci in Liga I, a avut o cursa inspirata din cea a lui Avram, insa a cazut secerat in careu, dar Craciunescu nu a dat nimic. Pe final de meci, Astafei a inscris un gol pentru linistea lui Pustai.

S-a terminat 2-0 intr-un meci in care Avram, un baiat la inaltimea lui Messi, a adus victoria Mediasului.

Pustai lauda Severinul

Gaz Metan Medias este la a doua victorie in aceasta editie a Ligii I, iar Cristi Pustai isi felicita elevii pentru acest rezultat. Desi scorul si modul in care s-au desfasurat ostilitatile au lasat impresia ca Gazul a controlat acest joc, Pustai spune ca partida a fost una extrem de dificila.
„A fost un meci foarte greu. Am preferat ca in acest meci sa aducem jucatori de viteza, sa folosim foarte mult culoarele si pasele in adancime. Am fost nevoit sa fac schimbari doar din cauza accidentarilor. Avem 9 puncte si acest lucru este foarte important. Chiar daca scorul arata frumos, 2-0, am avut un meci extrem de greu”, a declarat Cristi Pustai la DigiSport.