Talent argentinian de exceptie in Banat. Fratele lui Juan Sebastian Veron a ajuns la Flacara Faget

1029

Juan Sebastian Veron (37 de ani) s-a retras în această vară, după o carieră impresionantă, în care a îmbrăcat tricourile lui Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea sau Inter.

Fratele său însă, Iani Veron (26 de ani), nu a ajuns la nivelul legendarului mijlocaş al naţionalei Argentinei şi se va transfera în Liga a III-a din România, la Flacăra Făget, în Timişoara.

Marian Trăiculescu, preşedintele clubului, a ajuns la un acord cu Iani Veron, iar fotbalistul va semna cât de curând cu Flacăra.

„Da, e adevărată informaţia. La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă seara, Iani Veron va ajunge la Timişoara şi va evolua pentru Flacăra. Iani Veron este prieten foarte bun cu Speroni, argentinianul transferat de Flacăra anul trecut, cei doi fiind şi foşti colegi de generaţie la juniorii formaţiei argentiniene Estudiantes de la Plata. Plăcut impresionat de condiţiile de aici, Speroni l-a convins pe fratele lui Juan Sebastian Veron să vină în România, la Flacăra Timişoara. Sper să-l conving pe Iani Veron să-l cheme la Timişoara şi pe celebrul Juan Sebastian Veron”, a spus Trăiculescu pentru debanat.ro.

Sursa: sport.ro