Talnar: Nu pleaca niciun jucator de la Dinamo, suta la suta!

774

fotbal___liga_ii___fortuna_covaci___u_cluj_36658700Cornel Talnar, a declarat, vineri, ca nu va pleca niciun jucator de la gruparea alb-rosie in aceasta pauza competitionala, precizand chiar ca se va incerca achizitionarea a doi jucatori pentru completarea lotului.

„De plecat nu va pleca niciun jucator, suta la suta. Incercam sa mai aducem unul sau doi jucatori. Speram sa refacem ceea ce s-a deteriorat in ultima perioada. Daca toata lumea intelege ca e o perioada mai grea si toti ne implicam mai mult, eu cred ca vom putea redresa aceasta echipa. Eu sunt un om crescut aici. Nu cunoaste nimeni mai bine decat mine ceea ce se intampla la Dinamo. Ma bucur ca cei din conducere au avut incredere in mine. Este al cincilea mandat al meu si de fiecare data am venit la greu si de fiecare data am rezolvat ecuatia echipei in momentul respectiv. Eu va garantez ca Dinamo va fi in scurt timp din nou o echipa de temut”, a spus Talnar.

Tehnicianul a recunoscut ca va fi greu sa lucreze cu jucatori neplatiti, dar a afirmat ca echipa poate obtine un loc in clasament care sa-i permita participarea in cupele europene. „Stiu, o sa-mi fie greu, dar eu ma lupt ca de luna viitoare jucatorii sa fie platiti la zi. Dupa pregatirea la sange pe care o sa o facem la munte sper sa vedem un alt Dinamo din primavara. M-am inhamat la o treaba nu grea, ci foarte grea. Dar sper ca o putem scoate la capat. Cred ca putem obtine un loc de cupa europeana, suntem la cinci puncte de locul trei. Sigur ca va fi greu, pentru ca sunt echipe puternice acolo, Vasluiul, Astra, Petrolul, CFR, unde sunt bani, stabilitate financiara”, a mentionat noul antrenor al echipei Dinamo.