Tanase: OUT din Europa trei etape!

1213

Mijlocasul echipei FC Steaua Cristian Tanase a fost suspendat de UEFA pentru trei etape, in urma cartonasului rosu primit in meciul tur, cu Spartak Trnava, din turul trei preliminar al Ligii Europa.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf spera ca jucatorii stelisti care vor intra pe teren la partida tur sa suplineasca absenta lui Tanase.

” Pentru noi, Tanase este greu de suplinit. Tanase este intr-o forma foarte mare, este un jucator foarte important, a si marcat in ultimele meciuri. Dar eu consider ca avem o echipa foarte puternica, iar jucatorii care vor avea sansa sa joace la meciul retur trebuie sa-l suplineasca cat mai bine pe Tanase. Nu cred ca trebuie sa-l scoatem vinovat numai pe Tanase. Toti suntem vinovati, pentru ca s-a luat cartonasul in minutul 80 si pana atunci am avut foarte multe ocazii de gol. Eu sunt suparat pe el, dar sunt suparat in felul meu. I-am spus dupa meci: «cel mai mult vei suferi tu, pentru ca nu joci». Acesta este cel mai grav lucru care i se poate intampla unui jucator, sa nu poata sa joace, dintr-o prostie copilareasca. Dar este tarziu acum, nu are rost sa mai discutam”, a spus, marti, Reghecampf, la DigiSport.

Tanase a fost eliminat, in minutul 81, dupa ce a lovit un adversar cu cotul. Partida tur s-a incheiat, disputata pe Arena Nationala, s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru oaspeti, iar returul va avea loc joi, in Slovacia.