Tatal lui Mihai Nesu a inceput sa picteze icoane

1116

nesu seniorMircea Nesu, fost mare arbitru de fotbal, s-a apucat de pictat icoane la 71 de ani! Nu mai pictase si nu mai desenase vreodata! Tatal lui Mihaita Nesu a imbratisat ideea ProSport: se gandeste sa vanda icoanele create de el pentru a dona banii fundatiei fiului sau.

Mircea Nesu a invatat sa picteze in numai cateva saptamani Icoanele create le-a daruit prietenilor si cunostintelor

Suferinta unui parinte care isi vede copilul paralizat de la gat in jos e imensa. Nu se poate descrie in cuvinte. Il vezi pe baiatul tau intr-un scaun cu rotile, cum scrie cu barbia si cum se deplaseaza cu ajutorul butoanelor, si nu poti face nimic, nimic, pentru a-l ajuta. Senzatia e groaznica, nici nu stiu daca ne putem imagina ce simte un tata cand isi vede baiatul intr-o asemenea stare. Baiatul lui, comoara lui, mereu vesel, mereu optimist, sportiv de performanta, plin de energie, plin de viata si de optimism.

„De ce, Doamne? De ce? De ce?”. Intrebarile raman mereu fara raspuns. Poti doar sa speri si sa crezi intr-o minune. „Suntem obligati sa credem intr-un miracol!”, spune Mircea Nesu cand il intreb daca el crede in minuni. „Miracolul este tot ce nu poate explica stiinta si totusi se intampla din cand in cand. Iisus i-a spus lui Lazar: «Lasa patul tau si umbla! Iar Lazar s-a ridicat si a mers!» Acesta a fost un miracol!”, ne spune doctorul Mircea Nesu, un om care si-a explicat totul, pana la 71 de ani, prin stiinta! „Ati auzit de Nectarie, vindecatorul miraculos? Am citit in cartea despre Sfantul Nectarie ca un aviator care a cazut cu avionul a ramas paralizat, iar Nectarie l-a vindecat!”, continua Nesu Senior, care repeta apoi: „Ca sa fim optimisti, suntem obligati sa credem si in miracol!”. Da, de un miracol are nevoie si Mihaita Nesu, fiul lui Mircea Nesu, accidentat grav la un antrenament pe 10 mai 2011.