Tatarusanu din nou in gura lui Becali dupa gafa cu Otelul

943

 Revenit in poarta dupa ce Stanca a facut un meci slab la Vaslui, Tatarusanu si-a facut iar viata grea in Ghencea. Goalkeeper-ul care a comis mai multe erori in istoria recenta a ros-albastrilor, a gafat si contra Otelului.

In minutul 13 al partidei, Viglianti l-a surprins pe portarul Stelei cu un sut de la 25 de metri, moment in care cei 12.000 de fani din tribuna au inceput sa il huiduie pe cel ce apara buturile echipei din Ghencea. Mai mult, pe toata durata partidei, suporterii ros-albastrilor au aplaudat ironic interventiile usoare ale lui Tatarusanu.

Gigi si-a pus mainile in cap
La polul opus s-a aflat chiar tehnicianul echipei, care i-a luat apararea goalkeeper-ului. „Otelul a marcat un gol frumos. Eu nu consider ca i se poate reprosa ceva lui Tata, nu avea ce sa faca. Am vazut si reactia fanilor si nu cred ca este corect, mai ales ca aceste fluieraturi il afecteaza destul de mult”, a spus Reghecampf (foto) la finalul partidei. Chiar daca antrenorul sau nu il considera responsabil pentru primirea golului, portarul si-a recunoscut greseala: „A fost o executia foarte buna, dar cred ca sunt putin vinovat”.

Desi a fost cel care l-a impus in poarta Stelei, patronul ros-albastrilor nu a reactionat tocmai bine la reusita Otelului. In momentul in care se derulau reluarile din loja sa, Becali si-a pus mainile in cap cand a vazut ca goalkeeper-ul sau putea apara foarte usor executia lui Viglianti.
Dupa rationamentul finantatorului este de asteptat ca Stanca sa se intoarca mai repede decat spera in poarta ros-albastrilor. „La Steaua cine greseste, nu mai joaca. A gresit Stanca, iese. Greseste si Tatarusanu, iese si el. Cine comite erori, sta pe banca”, a spus Becali in urma cu o saptamana.