Tensiuni in nationala de Cupa Davis: Andrei Pavel il ataca dur pe Florin Mergea!

574

09.02.08.10.02.44&1&Sibiu - Andrei Pavel 2Andrei Pavel a declarat, luni, ca absenta lui Florin Mergea din echipa pentru meciul cu Olanda reprezinta o pierdere, dar a precizat ca jucatorul a refuzat convocarea dupa ce nu a primit garantia ca va juca.

„Este deplasat ce s-a intamplat acum. Florin Mergea a fost convocat de noi si a refuzat convocarea. El a cerut garantie din partea noastra. Este absurd sa ceri asa ceva inainte de a te prezenta la echipa, nu e corect fata de colegi, in primul rand. Daca stii ca esti foarte bun, de ce ai nevoie de asemenea garantii pentru a veni sa reprezinti Romania. I-am spus ca voi face echipa in functie de valoare si de forma, dar el nu a fost de acord cu acest lucru. Era nedrept fata de ceilalti jucatori sa ii oferim dinainte lui Florin Mergea o garantie ca va juca. Este un jucator extraordinar si este intr-adevar o pierdere pentru noi ca nu este in echipa, dar nu avem ce sa facem, a fost decizia lui”, a spus Andrei Pavel.

Capitanul nejucator al Romaniei a mai adaugat ca jucatorii sunt foarte multumiti de suprafata de joc de la Brasov: „Avem conditii foarte bune si de cazare si de antrenament, iar sala arata cu adevarat extraordinar. Suprafata de joc este facuta perfect. Este foarte buna iar baietii au fost foarte multumiti, singura problema fiind altitudinea, care face ca mingea sa fie mai iute, dar ne vom obisnui cu acest lucru pana la ora meciului. Vom avea in fata o echipa recunoscuta pentru cat este de puternica, dar ne vom juca sansa. Ne pregatim foarte bine, totul decurge normal, astazi il asteptam si pe Marius Copil si apoi de maine suntem in efectiv complet si ne punem si mai serios pe munca”.