Timisorenii zaresc luminita rosie! ACS Poli - U Cluj 1-2! VIDEOUniversitatea Cluj a invins in deplasare cu 2-1 in fata ACS Poli, Maximilian Nicu fiind eroul oaspetilor cu un gol si cu un assist.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Lungu ’52 si Nicu ’83, in timp ce pentru gazde a inscris Popovici, in minutul 2.

1-0: Szekely l-a lansat in adancime pe Popovici, acesta a patruns in careu si a inscris cu un sut la coltul lung de la 8 metri.

1-1: Max Nicu a intors cu capul un balon centrat din partea stanga si Lungu a inscris cu un sut la coltul scurt de la 10 metri.

1-2: Max Nicu a inscris primul sau gol in Liga I cu un sut din vole de la 14 metri.

Vezi VIDEO REZUMAT!

ACS Poli Timisoara: Nuno Claro – Belu, Mera, Seroni (Scutaru ’36), Morariju – Poparadu (Kneeshaw ’77), Ov. Petre – Popovici, Trandu, Fl. Nanu (Gorobsov ’66) – Szekely. Antrenor: Dan Alexa.

Universitatea Cluj: V. Niculescu – Ciupe, Abrudan, Ninu, Tirnacop – Cristocea (Menezes ’86), Lungu – Sauvadet (Martac ’62), Kovacs (Machado ’67), Nicu – Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja.

Cartonase galbene: Fl. Nanu ’28, Szekely ’56 / Lungu ’20, Abrudan ’56, Kovacs ’63, Tirnacop ’90+1, Ciupe ’90+3.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) – Adrian Ghinguleac, Vasile Marinescu (asistenti) – Florin Mazilu, Denis Haidiner (asistenti suplimentari) – Iulian Radu (rezerva).

Observatori: Zoltan Szekely, Aurel Beldeanu.

In minutul 90, mijlocatul Ovidiu Petre a suferit o accidentare la umar si ACS Poli Timisoara a evoluat in inferioritate numerica, deoarece antrenorul Dan Alexa efectuase toate inlocuirile.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.