Sfaturi babesti, indicatii amicale fara nicio baza medicala serioasa si obiceiuri proaste ramase de peste ani. Cu totii credem ca stim ce-i mai bine pentru corpul nostru dar zilnic facem niste greseli de alimentatie care se vad si se simt. Iata mai jos cateva dintre cele mai frecvente erori de nutritie pe care, inconsitent, le comitem zi de zi.

10. Evitam sa mancam inainte / dupa ce facem sport

 numarul zece

Pre-conceptia general acceptata este ca daca nu mancam inainte sau dupa ce facem sport ardem mai multe grasim si slabim. Nimic mai fals. Pentru corpul nostru nu prea conteaza cat mancam in anumite momente ale zilei ci cat mancam per total, peste zi. Daca nu mancam inainte si dupa ce facem sport nu facem decat sa privam organismul de o serie de nutrimente de care are absoluta nevoie si pe care oricum le va solicita inconsitent pe urma.

6 COMENTARII

  1. Chimicalele au si ele rolul lor, unul economic , adica preotii vor avea mai mult de lucru daca oamenii vor manca mai multe alimente bogate in chimicale.
    Condimentele fac bine celor cu hemoroizi, indeosebi ardeiul Jalapenios.
    Insa trebuie insistat, luat aproape zilnic.

  2. Am si eu o nedumerire? Ce ne facem cu toate chimicalele care se regasesc in toate fructele si legumele? Cum mai putem spune ca sunt sanatoase? Iar despre condimente, iar sunt nelamuriri : cei care sufera de hemoroizi, cum le pot consuma?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here