stresat grasTraim intr-o lume in care viata se deruleaza cu pasi mai repezi decat era omul obisnuit si de aceea suntem nevoiti sa taiem din anumite activitati zilnice pentru a ne odihni. Daca sportul este una dintre activitatile pe care le-ati marginalizat atunci va deveni vizibil in scurt timp deoarece veti creste in greutate. Cum kilogramele in plus sunt primul semn ca ar trebui sa va apucati din nou de activitati sportive, iata si alte semne si semnale ca ar trebui sa va apucati de sport.

Haideti sa facem o trecere in revista a celor mai importante 10 semne ca trebuie sa va puneti inima putin in miscare.

 

Semnul 10: Nu ai pofta de mancare

Daca treci printr-o perioada in care muncesti mult, ar trebui sa stii ca asta iti va scadea pofta de mancare. Provocarile zilnice te pot face sa renunti la mancare pentru a-ti atinge obiectivele, dar daca esti o persoana cu un surplus de greutate acesta poate fi chiar un lucru bun.

Daca nu esti destul de solid sa-ti permiti lipsa poftei de mancare atunci este clar ca nevoile nutritionale zilnice nu vor putea fi atinse si astfel sanatatea va avea de suferit.

Exercitiile fizice iti vor regulariza apetitul, asa ca daca niciodata nu ai pofta de mancare, acesta este un semn ca nu esti suficient de activ fizic.

6 COMENTARII

  1. Da Diana, chiar trebuie. Nu te relaxezi facand sport pur si simplu, este vorba de substantele pe care corpul tau le produce in timpul sportului. A sta sub un pom doar iti relaxeaza mintea, asta daca poti face macar atat. Eu nu am copaci sub care sa stau 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.