>> CONTINUARE >>. Adevarul este ca majoritatea femeilor au celulita, procentul indreptandu-se catre 90%. Celulita nu are legatura cu obezitatea, femeile in forma au celulita deasemenea. Cu toate ca este foarte dificil sa scapi de celulita, aceste zece ponturi te vor ajuta sa observi o diferenta in aproximativ zece zile, potrivit celor de la realbuzz.com:   10. Endermologia […]" /> >> CONTINUARE >>. Adevarul este ca majoritatea femeilor au celulita, procentul indreptandu-se catre 90%. Celulita nu are legatura cu obezitatea, femeile in forma au celulita deasemenea. Cu toate ca este foarte dificil sa scapi de celulita, aceste zece ponturi te vor ajuta sa observi o diferenta in aproximativ zece zile, potrivit celor de la realbuzz.com:   10. Endermologia […]"> Top ZECE ponturi pentru a scapa de celulita – Stiri din sport
SANATATE & FITNESS

Top ZECE ponturi pentru a scapa de celulita

.

Adevarul este ca majoritatea femeilor au celulita, procentul indreptandu-se catre 90%. Celulita nu are legatura cu obezitatea, femeile in forma au celulita deasemenea. Cu toate ca este foarte dificil sa scapi de celulita, aceste zece ponturi te vor ajuta sa observi o diferenta in aproximativ zece zile, potrivit celor de la realbuzz.com:

 

10. Endermologia

endermologie_alison_guerit_2010_endermologie_guerit_CvHc5E

Cu toate ca initial a fost folosit de catre francezi ca tratament impotriva cicatricilor, acum este folosit ca tratament impotriva celulitei si ca tonificator al pielii. Tehnica folosita este foarte simpla, doua role motorizate ajuta la imbunatatirea circulatiei, la indepartarea celulelor de grasime si la intinderea fibrelor de colagen. O imbunatatire poate fi vizibila dupa doar o sedinta, cu toate ca pentru a mentine rezultatele sunt necesare mai mult de zece astfel de sedinte de tratament.

.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP