Top ZECE replici motivationale care te vor ajuta sa te antrenezi mai cu spor

2328

De cele mai multe ori stim ce avem de facut, dar nu facem, ne lipseste motivatia care ne-ar impinge sa actionam catre ceea ce stim ca ne-ar fi benefic, fie pe termen lung, fie pe termen scurt. Iata zece replici motivationale alese de catre cei de la realbuzz.com, care, sper cate vor ajuta in drumul catre scopul ales de tine:

10. “Urmareste progresul, nu perfectiunea.” – Anonim

baldini

Nimeni nu este perfect, iar daca-ti propui scopuri care sunt nerealiste, de neatins, o sa simti nevoia sa lasi balta totul inainte sa incepi. Urmareste-ti scopurile pas cu pas si invata sa apreciezi calatoria, destinatia o sa se schimbe tot timpul.

9. “Daca este important pentru tine, vei gasi o cale. Daca nu, vei gasi o scuza.” – Ryan Blair

ryan-bak-running-in-the-portland-rock-n-roll-half-marathon

Tot timpul o sa gasesti o scuza prin care sa rationalizez motivul pentru care nu te antrenezi. Daca doresti sa faci ceva cu adevarat conditiile exterioare nu te vor impiedica sa-ti urmaresti scopul.

8. “Daca vrei sa fac ceva…spune-mi ca nu pot face” – Maya Angelou

Man Jogging on Open Road

Cu totii avem in jurul nostru persoane care incearca sa ne traga in jos, inconstiente de ceea ce fac de cele mai multe ori. In loc sa fi afectat, foloseste raspunsurile negative pentru a te motiva, “cine sunt ei sa-mi spuna ca nu pot face acel lucru?”.

7. “Numai o persoana slaba incearca sa faca ceva ce deja stie ca poate face” – Stella Juarez

3de89_Oscar_Pistorius_impresionant--oscar-pistorius---primul-sportiv-fara-picioare-care-va-concura-la-jocurile-olimpice-1343742679

Stabilirea scopurilor in viata este un lucru pozitiv, dar daca sunt foarte de usor de atins, nu-ti vor oferi motivatia de care ai nevoie.

6. “Ratezi 100% din loviturile pe care nici macar nu le incerci” – Wayne Gretzky

DM030820110031

Niciodata nu vei avea idee ce se afla in spatele efortului pe care-l depui intr-o anumita situatie de viata sau sport in general.

5. “Ce nu ma ucide, ma face mai puternic” – Friedrick Nietzsche

nick_scott3

O sa te accidentezi la un moment dat sau se vor intampla lucruri care te vor tine pe loc. De indata ce accepti acest lucru, vei folosi aceste experiente negative si le vei folosi in dezvoltarea ta personala.

4. “Nimic maret nu poate fi atins fara entuziasm” – Ralph Waldo Emerson

1336600137_extras_albumes_0

Nimeni nu a infaptuit nimic investind doar jumatate din potentialul sau. Pentru a avea succes, trebuie sa te implici 100% in ceea ce faci, asa ca entuziasmul este o cerinta in atingerea scopurilor personale.

3. “Se afla nenumarate obstacole catre scopurile tale. Nu deveni unul dintre ele.” – Ralph Marston

Copy of Copy of Trail Run

Poti sa arati cu degetul cat doresti, fie ca seful te tine pana tarziu la serviciu sau sotia ta doreste sa faci mai stiu eu ce, pana la urma, antrenamentul tau se reduce la o singura persoana, persoana ta. Esti singura persoana care poate face lucrurile sa se intample sau nu.

2. “Diferenta dintre un scop si un vis o reprezinta termenul limita” – Steve Smith

running-laces

Un termen limita face diferenta de cele mai multe ori dintre planuri si realitati care pot fi atinse, deasemenea scopul, actioneaza ca un combustibil pentru motivatia ta.

1. “Norocul este rezultatul muncii si al pregatirii” – Anonim

162618

Oamenii, adesea spun despre sportivii de succes ca au avut noroc. Acei oameni nu au dreptate, munca este cea care este de multe ori asemanata cu norocul. Acei oameni au depus eforturi pentru a ajunge in acea pozitie, noroc are cel care castiga la loto.