Torje are cota 10 sa marcheze diseara in poarata lui Casillas

908

Real Madrid a bifat in sfirsit prima victorie stagionala, una extrem de importanta contra Barcelonei, scor 2-1 in returul Supercupei Spaniei, rezultat ce a adus trofeul in vitrina de pe Bernabeu. Pentru „galactici” urmeaza un nou meci acasa, cel cu Granada.

Bookmakerii considera ca madrilenii vor trece la pas de echipa lui Torje, anuntat din nou titular de presa spaniola. Cota pariului 1 solist este sub 1.10 la majoritatea agentiilor. Cei care „simt” un succes clar al campioanei en-titre, pot majora cotatiile pariind pe variantele cu handicap. O victorie la minim 3 goluri a Realului, are cota 1.92.

Pentru o cotatia de 1.97 se poate paria pe faptul ca Granada nu va pierde acest joc la mai mult de 3 goluri. O contributie la un eventual rezultat bun al formatiei pe Bernabeu, si-ar putea-o aduce si Torje. De 10 ori suma investita cistiga cei care pariaza pe un gol al ex-dinamovistului. Doar 1.25 e cota oferita pentru un gol al lui Cr. Ronaldo.

Echipele probabile:

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas – Arbeloa, Pepe, S. Ramos, Marcelo – Khedira, X. Alonso – Di Maria, Ozil, Cr. Ronaldo – Higuain

Granada (4-2-3-1): Roberto – Nyom, I. Lopez, B. Gomez, Siqueira – Iriney, M. Riko – Torje, El Arabi, Orellana – Fl. Flores

Sursa: pariori.ro