TRADARE: un fost stelist e gata sa SEMNEZE cu Dinamo. Rednic isi freaca mainile

1039

Un fost jucator al Stelei este aproape de a semna cu Dinamo.

Dinamo a egalat Steaua in clasament, iar Rednic are ganduri mari pentru acest sezon – vrea sa se bata la titlu, mai ales ca in playoff punctele se vor injumatati

Dinamo are toate motivele sa spere la lucruri marete in acest sezon. Are pe banca un antrenor experimentat, atacanti inspirati si, mai nou, stabilitate financiara.

Ultima victorie din Stefan cel Mare a adus-o la egalitate de puncte cu Steaua in clasament si la 7 puncte in spatele liderului Astra.

Mircea Rednic a anuntat mai multe schimbari pentru campania de transferuri din iarna, iar Gazeta Sporturilor scrie azi ca Mihai Radut este primul nume pe lista de dorinte ale antrenorului dinamovist.

Radut a mai fost curtat de Dinamo si in 2010, inainte sa vina la Steaua, dar si inainte de acest sezon. In urma cu cateva saptamani, mijlocasul Pandurilor a declarat ca ar fi tentat sa accepte o oferta din Stefan cel Mare.

„Nu cred ca Steaua mi-ar face o oferta, dar daca s-ar intampla asta as refuza. Timpul meu la Steaua s-a dus. S-a vorbit in vara de transferul la Dinamo. As accepta sa merg la Dinamo, dar totul depinde de oferta”, a spus Radut, conform sursei citate.

sursa: sport.ro