Transfer STELAR la Steaua. Gigi a facut marele anunt despre venirea lui Marica: „A fos de acord”

990

Marica nu s-a inteles cu Getafe si e gata sa revina in Liga I.

UPDATE: Gigi Becali a anuntat la DigiSport ca a batut palma cu Marica. Atacantul urmeaza sa faca vizita medicala, a mai precizat patronul Stelei.

„Gata, e ca si semnat. 99,9% se face transferul. I-am dat contractul, a fost de acord. Face vizita medicala si vine apoi sa semneze.”

„El a zis ca nu vrea salariu. O sa-i dam doar prima de Champions League. Eu sunt patit, vreau sa facem totul legal. I-am zis lui Argaseala sa se duca maine la ANAF sa se intereseze, la toata lumea, sa stie toti ca nu ii dam salariu, ci doar prima pentru calificarea in Champions League, 1 milion de euro.”

„Ii vom trece salariul minim pe economie.”

„E adevarat ca e vorba si de un teren, dar nu intra in intelegerea pentru fotbal. Pentru teren, el vine cu banii, platesc impozit, vreau sa facem totul legal. Eu am fost in puscarie, nu mai vreau sa ma intorc acolo.”

„Intelegerea este asa: nu are prima de titlu, ci doar pentru calificarea in Champions League, cu conditia sa joace 50% din meciuri in preliminarii.”

„Semnarea este pe un an de zile, el pleaca atunci cand vrea.”, a spus Becali la DigiSport.


Gazeta Sporturilor anunta ca Ciprian Marica ar putea semna in aceasta seara cu Steaua.

Conform informatiilor ProTV, Gigi Becali i-a trimis astazi contractul lui Marica sa il studieze inainte de a lua o decizie.

Ramai pentru amanunte

sursa: sport.ro