Transfer URIAS pentru Barcelona. Enrique isi BETONEAZA defensiva

1004

Barcelona transfera un fundas de mare valoare.

„Fundasul basc Aymeric Laporte si-a dat acordul pentru a semnat cu Barcelona dupa ridicarea interdictiei la transferuri a clubului catalan” – este anuntul facut de cotidianul britanic Daily Mirror. Potrivit presei engleze, detinatoarea Ligii isi betoneaza defensiva din retur.

Barcelona ar putea renunta in sfarsit la improvizatiile defensive incepand cu 2016. Dupa sezoane in care catalanii au gasit fel de fel de variante pentru a-si acoperi apararea, cea mai des intalnita fiind cea legata de trecerea lui Javier Mascherano, un mijlocas defensiv la origini, pe postul de fundas central, Luis Enrique a gasit solutia pentru a rezolva toate problemele.

Detinatoarea Ligii Campionilor si a titlului Spaniei este foarte aproape de o mutare interesanta, noteaza cotidianul britanic Daily Mirror.

Potrivit jurnalistilor englezi, Barcelona a batut palma cu fundasul basc Aymeric Laporte, in varsta de doar 21 de ani, de la Athletic Bilbao. Britanicii sustin ca au aflat de mutare in momentul in care Manchester United a inceput sa se intereseze de acesta, dar a primit un raspuns franc: „Aymeric s-a inteles deja cu Barcelona”.

International francez in varsta de 21 de ani, Laporte este eligibil si pentru nationala mare a Spaniei, acesta avand dubla cetatenie.

Cotat la 15 milioane de euro, insa cu o clauza dubla, Laporte este titular la Bilbao de o buna bucata de vreme, in ciuda varstei fragede.

Laporte este un fundas central cu foarte bune abilitati defensive, dar care stie foarte bine si jocul de picior.

Laporte a jucat 89 de meciuri in Primera Division, marcand 3 goluri.

sursa: sport.ro