TRANSFERUL lui Teixeira la Steaua a picat

876

„Din cate stiu eu, Becali si Copos si-au baut cafeaua de dimineata si au ajuns la un acord pentru jucator. Nu pot sa spun ca l-am ratat pe jucator, daca voiam, il luam”, a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro.

Becali a anuntat initial ca jucatorul e al Stelei, insa a revenit dupa doar 30 de secunde de discutii cu Valeriu Argaseala si a povestit cum a ratat transferul portughezului.

„Cu Rapidul ne-am inteles, i-am oferit lui 40.000 in plus pe fata fata de Rapid jucatorului. Nu stiu cat avea salariu, dar i-am propus asa. Ii dadeam niste bani la semnatura. La tot ce am spus noi, impresarul a adaugat 250.000 in plus, adica vreo 330.000 in plus la ce are la Rapid si 70.000 pentru impresar pe sezon. Pai cum sa negocieze el cu mine sa ii dau comision la impresar!? I-am zis lui Argaseala sa-l uite si cu asta basta! Jucatorul nu vrea sa vorbeasca cu noi, ne trimite la impresar. Nu se mai poate face nimic. Nu cred ca il ia Porumboiu, nu face el asa ceva”, a declarat Becali la gsptv.

Teixeira era convins ca va ajunge la Steaua si a refuzat sa intre pe teren la meciul Rapidului cu Pandurii. „Ma protejez pentru noua mea echipa”, i-a transmis jucatorul lui Sabau.

„Impresarul sa ii ceara bani jucatorului, pentru el lucreaza nu pentru mine. Pai el vrea 700.000 de euro de la mine in doi ani, de ce sa ii dau atat?”, a mai spus Gigi Becali.

Sursa: sport.ro