Trei medalii de aur pentru Romania la Cupa Mondiala de gimnastica aerobica!

2121

gimnasticaRomania au cucerit 3 medalii de aur, 1 de argint si 2 de bronz la concursul international de gimnastica aerobica de la Borovet (Bulgaria), ultima etapa a Cupei Mondiale FIG, la care au participat sportivi din 17 tari, informeaza Federatia Romana de Gimnastica.

Pe prima treapta a podiumului de la Borovet au urcat Bianca Becze (individual), Bianca Becze si Marius Petruse (perechi), Diana Deac, Anca Surdu, Corina Constantin, Andreea Bogati, Bianca Becze (grup).

Medalia de argint a fost cucerita in concursul de trio de Marius Petruse/Mihaita Cimpoi/Marius Gaviloaie, in timp ce medaliile de bronz au fost obtinute la trio feminin de Anca Surdu/Corina Constantin/Andreea Bogati si de Andrea Bogati si Cristian Iordan la perechi.

In concursul masculin la individual, Cristian Iordan s-a clasat pe locul 7 in finala, iar la feminin, Corina Constantin, una din favorite la medalii, a fost a 4-a.

Gimnastii romani se pregatesc in vederea participarii la Jocurilor Mondiale de la Cali (Columbia), intre 25 iulie si 4 august.