Trioul Messi, Suarez, Neymar sunt de NECLINTIT. Clauze COLOSALE pe care le-a pus Barcelona

1036

Tripleta Messi, Suarez si Neymar au o clauza colosala.

Messi, Suarez si Neymar formeaza cea mai tare tripleta din toate timpurile. Cluburile miliardare incearca sa-i ademeneasca pe jucatori cu oferte ametitoare, dar nici Barcelona nu sta degeaba.

Vestea care Barca are probleme financiare si risca sa-si piarda vedetele i-a facut pe catalani sa sa intrebe cat ar costa despartirea de tripleta magica Messi, Suarez, Neymar.

Cei trei jucatori au clauze uriase, dar oricum Barcelona face eforturi sa le ofere contracte mult mai mari ca sa-i tina in continuare pe jucatori. Neymar va deveni unul dintre cei mai bine platiti jucatori din lume in perioada urmatoare, cu un contract pana in 2020. Brazilianul are o clauza de 190 de milioane de euro pe Camp Nou, suma pe care United, City si PSG sunt gata s-o plateasca, scrie Sport.es.

Messi e blindat de Barcelona cu o clauza de 250 de milioane de euro, dar si el va incepe negocierile pentru un contract nou in scurt timp. Catalanii nici nu se gandesc sa-i dea drumul inainte de retragere. Problemele cu fiscul il pot impinge insa pe Messi sa ia in calcul o oferta de la City sau Chelsea.

Suarez are o clauza de 200 de milioane de euro, dar catalanii nu isi fac griji pentru el. Uruguayanul va avea in scurt timp 29 de ani, dar acesta a semnat contractul abia anul trecut, asa ca inca nu e momentul pentru discutii de viitor, scrie Sport.es.

640 de milioane de euro e clauza de reziliere a celor trei jucatori din atacul Barcei, Messi, Suarez, Neymar.

sursa: sport.ro