TucuGOL! Dinamo a invins cu 5-2 Iasiul cu patru goluri reusite de Tucudean!

1007

FC Dinamo a invins, duminica, scor 5-2 (2-1), echipa CSMS Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a doua a Ligii I si in care atacantul gazdelor, George Tucudean, a reusit patru goluri si o pasa de gol.

Golurile partidei au fost marcate de George Tucudean in minutele 13, 22, 46 si 48 si Laurentiu Rus ’50, respectiv Onofras, in minutul 28, si Vladu, in minutul 83.

Dinamo a deschis scorul in minutul 13 prin George Tucudean, care a reluat cu o lovitura de cap de la 6 metri o centrare venita de pe partea dreapta de la Catalin Munteanu.

Acelasi Tucudean a majorat diferenta in minutul 22, cand dupa o pasa primita pe culoar, il dribleaza pe Lungu si inscrie in poarta goala.

CSMS Iasi a redus din diferenta in minutul 28 prin Marius Onofras. Tiganasu a centrat de pe partea stanga, Mirea a deviat pe spate, iar Onofras a reluat de la 8 metri din voleu la coltul lung.

George Tucudean a realizat tripla in minutul 46, dupa ce a reluat cu capul din sase metri o centrare venita de pe partea dreapta.

In minutul 48, Tucudean a dus scorul de 4-1, dupa ce a inscris cu un sut de la 11 metri lateral dreapta pe langa portarul Cezar Lungu.

Dupa alte doua minute, Tucudean centreaza de pe partea dreapta, iar Laurentiu Rus inscrie de la 6 metri peste Lungu.

CSMS Iasi a stabilit scorul final, 5-2, in minutul 83 prin Vladu, care a inscris cu un sut plasat de la 11 metri.

Dinamo: Naumovski – Nica, D. Grigore, Scutaru, Pulhac – C. Munteanu, Issa Ba (An. Cristea ’61), Boubacar – Rus (Axente ’52), Tucudean (Danciulescu ’52), Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

CSMS Iasi: Lungu – Tiganasu, Mitrea, Tincu, Jovanovici – Petrovici (Ciucur ’60) – Milea, Vladu, Straton (Cl. Tudor ’36), Onofras (Souleymane Keita ’66)- Cl. Ionescu. Antrenor: Ionut Popa.

Cartonase galbene: Petrovici ’41, Jovanovici ’65, Cl. Ionescu ’79.

Partida a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Marius Bocaneala, ajutat la cele doua linii de Andrei Constantinescu si Daniel Ciocanea.

La partida disputata pe Arena Nationala au asistat aproximativ 8.000 de spectatori. Vezi rezumat video!