Turcii in stare de soc dupa 0-1 cu Romania: Am intalnit o echipa buna

936

Selectionerul Turciei, Abdullah Avci, a declarat dupa meciul cu Romania, scor 0-1, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, ca elevii sai au intalnit o adversara buna, insa a subliniat ca nu se astepta deloc la acest rezultat, informeaza presa turca.„Am inceput jocul cu o mare dorinta. Daca am fi inscris dintr-o faza fixa, atunci s-ar fi schimbat soarta jocului. Golul primit pe finalul primei reprize ne-a demoralizat. A fost un meci greu si l-am pierdut. Felicit echipa adversa. Nu trebuia sa primim un astfel de gol nefericit. In repriza a doua, jocul a fost foarte echilibrat. Ambele echipe au avut ocazii.

Am intalnit o echipa buna. Este un rezultat la care nu ne asteptam deloc, iar acum nu mai avem ce face. Trebuie sa ne adunam si sa ne pregatim pentru meciul cu Ungaria. Ne-am indepartat de obiectivul nostru, in grupa”, a spus Avci.

Tehnicianul a precizat ca nu considera ca a subapreciat Romania: „In prezent toate echipele se respecta reciproc si se joaca meciuri echilibrate. Noi am spus in ultima saptamana ca vom intalni o echipa foarte respectata”.