U Cluj la un pas sa fie data afara de pe Cluj Arena. Meciul cu Dinamo e in aer!

903

Dupa ce in urma cu numai cateva zile se parea ca macar problema stadionului s-a rezolvat, “U” Cluj se afla din nou in pragul dezastrului. Daca in Liga 1 se afunda tot mai tare in subsolul clasamentului, elevii lui Cristi Dulca ar putea primi o noua lovitura chiar la meciul pe care ar trebui sa-l sust,ina pe teren propriu cu Dinamo, programat sambata, ora 21:30, in direct la Digi Sport 1.
Pres,edintele executiv al ardelenilor, Anamaria Prodan, nu a facut inca rost de bani pentru a plati chiria pe Cluj Arena, clubul fiind somat ca cel tarziu mart,i sa efecteze plata conform contractului.

“Azi am primit hartie ca, in situat,ia in care nu achitam datoriile, s-ar putea sa nu jucam meciul cu Dinamo. Cel tarziu maine aflam daca mai jucam sau nu cu Dinamo aici. Parerea mea ca sunt sanse zero, dar eu tac din gura si astept sa se scurga zilele ca sa vada toti clujenii ca nimeni nu o sa ajute aceasta echipa”, a spus Anamaria Prodan.

Vestea i-a luat prin surprindere atat pe clujeni, cat s,i pe adversari. “N-am cunostinta de nimic, nu cunosc nimic despre aceasta problema”, a spus tehnicianul Cristi Dulca. Viorel Dinu, autorul singurul gol al clujenilor in meciul pierdut acasa cu Astra, a parut aproape resemnat: “Numai asa suntem, mereu pe drumuri. E ok, suntem obisnuiti”.