ULTIMA ORA: E OFICIAL, Marica a SEMNAT cu Steaua. Prima poza cu Marica in tricoul Stelei

1198

Marica este oficial atacantul Stelei. Vineri va merge in cantonamentul din Antalya. „Nu discutam cu Mutu”, anunta Argaseala dupa ce s-a pozat cu Marica in tricoul Stelei

Steaua a publicat pe pagina oficiala de Facebook primele imagini cu Marica in echipamentul noii sale echipe, dar si o imagine cu semnand contractul.

Marica a dat si o declaratie dupa ce a semnat oficial cu Steaua:

„Asa cum am anuntat in primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua Bucuresti. Am venit cu inima deschisa, voi da toata energia mea pentru a castiga toate trofeele puse in joc si pentru a duce echipa in UEFA Champions League. Vin in Romania pentru Romania!”

„Le multumesc antrenorului, conducerii executive si patronului pentru insistenta cu care m-au dorit la echipa si le multumesc si celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au aratat. Nu a fost nici un mister, negocierile le-au purtat reprezentantii mei, spun asta pentru cei care m-au asteptat in diferite locatii. Sper sa avem o colaborare foarte buna si sper ca vom face performante pentru Romania!”, a spus Marica.

Valeriu Argaseala a declarat la DigiSport: „Felicitarile trebuie adresate si jucatorului ca a acceptat sa vina la Steaua, dar si clubului care cred ca s-a comportat foarte corect fata de el.”

„A durat mai mult pentru ca el vine din fotbalul profesionist-mare, am vrut sa fie contractul foarte bine facut si nu am fortat lucrurile pentru a nu da senzatia ca nu vrem sa fim exacti, corecti. Avocatul a stat, a studiat, am studiat si noi, e un contract atipic.”

„Contractul este pe un an de zile, dar poate sa plece in perioada de transferuri din vara, dupa ce se joaca si preliminariile Champions League. Si el este interesat, pentru ca bonusul pentru calificarea in UCL se da in anumite conditii pentru preliminarii. Era nevoie sa stipulam ca el e prezent la meciurile din preliminarii”

„Nu a fost niciun fel de discutie in ceea ce-l priveste pe Adi Mutu. Va fi o conferinta de presa in Turcia si Ciprian va aparea acolo si va fi prezentat”

 

sursa: sport.ro