Steaua are de astazi un nou antrenor.

Dumitru Dumitriu a tinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre mai multe subiecte, anuntand ca Dica e noul antrenor al Stelei.

Dica, noul antrenor al Stelei: „S-a ajuns la situatia de a fi antrenor principal pentru ca am licenta Pro. Staff-ul cu care a venit Mirel Radoi e condus de Dica, el e antrenorul echipei, el isi asuma tot ce inseamna ultimele 5 jocuri din aceasta faza a campionatului nostru. Normal ca sunt si eu implicat dar responsabilitatea e a lui si celorlalti doi colaboratori, Pruna si Popa”

Ce rol va avea Dumitriu in club: „Eu sunt omul care in orice moment se va apela la mine, cu un sfat sau o observatie, stau langa ei si raspund la asemenea probleme. Eu am venit aici adus de Mirel Radoi intr-o functie in care face ce imi lpace, sa urmaresc stelistii imprumutati la alte echipei, sa vad jucatori si sa fac fise, sa il informez pe Mirel, lui ii convenea sa aiba informatii despre cat mai multi tineri din fotbalul din Romania, sa merg sa vad sa echipele cu care joaca si sa ii fac o informare, si in Liga I, si la Belgrad am fost…”

Despre Radoi: „Radoi e un cunoscator al fotbalului fata de foarte multi care au licenta Pro. A facut un pas inapoi pentru a veni in sprint in fotbalul romanesc. Se da licenta Pro in Romania pentru 27 de jucatori, fosti jucatori, dar Radoi nu are loc acolo … e aberant. Mirel stie fotbal cat foarte multi dintre cei cu licenta.”

 Despre jocul Stelei: „Steaua e echipa cea mai solida, cu o situatie financiara la zi. Normal ca daca platesti trebuie ca jucatorii sa ofere un fotbal pe masura. Nu un fotbal sofisticat, nu trebuie sa fie Barcelona.”

Despre Reghecampf: „Reghe e in Bulgaria cu contract, nici nu stiu daca vrea sa vina. Probabil ca patronul echipei care decide treaba aceasta, cauta variante in cazul in care echipa nu va reusi sa il multumeasca in aceste 5 etape. Daca cei care suntem acum aici reusim, va fi normal sa continuam. Daca nu pierdem niciun joc e firesc sa nu caute antrenor.”

sursa: sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here