ULTIMA ORA | Veste URIASA pentru stelisti, dupa prima runda de NEGOCIERI. VEZI ce a DISCUTAT Argaseala cu Boroi si care sunt PLANURILE pe termen scurt

876

Steaua si CSA au incheiat discutia de negocieri asupra problemei marcii si a revenirii echipei in Ghencea. La intalnire au luat parte Valeriu Argaseala si George Boroi, potrivit www.gsp.ro.

13:50

UPDATE: Dupa discutiile de azi, CSA a emis un comunicat din care lasa de inteles ca s-a ajuns la un acord de principiu, urmind ca in perioada urmatoare sa se puna totul pe hirtie! In plus si generalul George Boroi a facut o declaratie optimista pentru fanii Stelei.

„Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii CSA Steaua si reprezentantii SC. FC Steaua SA. Intalnirea a avut loc la initiativa presedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozitiilor echilibrate si disponibilitatii exprimate public de presedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argaseala.

In cadrul intalnirii, au fost reluate discutiile privind o viitoare colaborare intre cele doua cluburi, avand ca teme principale:

1. reglementarea problematicii legate de folosirea marcii si

2. revenirea echipei de fotbal in complexul Ghencea.

Cele doua parti au convenit ca viitoarea colaborare se va face in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014.

In perioada imediat urmatoare vor fi stabiliti termenii concreti ai colaborarii”, se arata in comunicat.

„A fost o prima runda de negocieri. Vrem sa gasim o solutie cit mai repede si echipa sa revina in Ghencea. Speram ca in doua sau trei zile sa ajumge la un consens”, a spus George Boroi, potrivit DigiSport.

LA CE FACE REFERIRE DECIZIA DIN 3 DECEMBRIE

Instanta suprema a anulat pe 3 decembrie, printr-o decizie irevocabila,marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al luiGigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin acea decizie, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei \”Steaua\” Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de patronul ros-albastrilor.

Știrea initiala:

Mirel Radoi, antrenorul Stelei, este cel care insista pentru ca Becali sa ajunga la un acord cu CSA pentru ca echipa sa revina in Ghencea.

Antrenorul i-a explicat nasului sau care ar fi beneficiile unei astfel de mutari, iar Gigi Becali nu a respins din start o noua colaborare cu cei de la Armata.

Una dintre conditiile CSA pentru a inchiria din nou baza ar fi ca Steaua sa si evolueze un numar minim de meciuri oficiale acolo, la fel cum s-a intimplat si in precedentul contract.

Foto: romanialibera.ro