„Umbla cu haine de imprumut” Povestea induiosatoare a Cristinei Neagu

2515

Cristina Neagu are in spate o poveste induiosetoare.

A castigat pentru a doua oara titlul pentru cea mai buna jucatoare a lumii, insa putini stiu detalii despre viata Cristinei Neagu. CANCAN.ro a aflat ce copilarie a dus handbalista si ce sacrificii a fost nevoita sa faca pentru a face performanta.

Numele Cristinei Neagu este de cateva zile pe buzele tuturor, dupa ce Romania a reusit sa castige medalia de bronz la Campionatul Mondial. Tanara de 26 de ani s-a ales si cu titlul de cea mai buna jucatoare a lumii, fiind jucatoarea cu cele mai multe goluri inscrise la campionat.

In 2010, ea a primit primul trofeu de acest gen din cariera. Cristina a uimit o natiune intreaga la acest turneu, prin complexitatea unghiurilor din care a reusit sa inscrie, prin viteza cu care a tras la poarta, dar si prin viteza. O jucatoare de clasa, cu o viata extrasportiva impecabila, al carui nume va ramane in istoria elitelor sportive din intreaga lume.

Chiar daca acum are un statut social si financiar priveligiat, viata Cristinei Neagu nu a fost mereu la fel de frumoasa. Tanara provine dintr-o familie modesta din Bucuresti si a copilarit intr-un apartament saracacios din zona Ghencea. Ea mai are doua surori, iar parintii nu le-au putut asigura un trai imbelsugat. Mama ei a lucrat la fabrica de paine, iar tatal este sofer de taxi.

A crescut intr-o familie modesta!
Tocmai de aceea, cele trei fete au fost crescute cu mari sacrificii. Cristinei Neagu i-a placut sportul inca de mica, iar profesorii de sport au observat talentul nativ al acesteia la handbal. Prin multa munca, sacrificii si perseverenta, ea a ajuns sportiva de astazi, numarul 1 mondial.

CANCAN.ro a aflat ce a facut Cristina din primii bani castigati din handbal:”Un copil extraordinar. Introvertita, tacuta. Putin baietoasa, dar foarte fina si tacuta. Spunea mereu ca va ajunge sa isi tina familia in puf si iata ca a si reusit.

Are talent cu carul, dar nu ar fi ajuns la un asemenea nivel, daca nu ar fi fost extrem de serioasa. Din primii bani, Cristina si-a ajutat familia, a renovat apartamentul in care a crescut. Are o legatura speciala cu surorile ei. Este mandria familiei, ajutorul lor de nadejde. Tatal sau plange cand o vede la televizor. Sora ei este in Spania, asa ca se vad mai rar, dar vorbesc zilnic la telefon”, a declarat un apropiat al familiei Neagu, pentru CANCAN.ro.

sursa: cancan.ro