Un cunoscut fotbalist brazilian a fost DECAPITAT!

1532

1pozaaaaUn fost fotbalist brazilian Joao Rodrigo Silva Santos, in varsta de 35 de ani, a fost ucis prin decapitare, capul fiind gasit in pragul locuintei sale, pentru a fi gasit de sotie.

Restul corpului fostului fotbalist nu a fost gasit.

Sotia lui Silva Santos a gasit capul fostului sportiv, marti dimineata, intr-un rucsac, in pragul casei, cu limba taiata si cu ochii scosi.

Joao Rodrigo Silva Santos s-a retras din activitatea de fotbalist in urma cu doi ani, dupa ce a jucat, de-a lungul carierei, pentru mai multe cluburi din Rio de Janeiro, Suedia si Honduras. Recent, el si-a deschis o firma de vanzare de alimente sanatoase si suplimente alimentare.

Potrivit politiei locale, Santos ar fi fost rapit luni seara, dupa ce si-a inchis magazinul. Unii martori au vazut cativa barbati urcandu-l pe fostul jucator cu forta in masina sa si plecand in viteza, inainte de miezul noptii.

Cumnatul lui Santos a declarat pentru presa braziliana ca sotia fostului fotbalist, Geisa Silva, in varsta de 31 de ani, a stat treaza toata noaptea, dupa ce sotul ei nu a venit acasa.

„De fiecare data cand trecea prin zona o masina, mergea la geam sa vada daca e el. Se pregatea sa plece la munca, in jurul orei 05.30, cand a auzit un zgomot, a deschis usa si a vazut rucsacul. Cand l-a deschis, a vazut capul lui. Din cate stiu, el nu avea dusmani si nici sotia sa nu avea dusmani”, a afirmat el.

Investigatorii verifica varianta uciderii lui Santos de catre o banda de traficanti de droguri, avand in vedere faptul ca sotia fostului sportiv lucreaza in politia militara. Insa potrivit politistilor, femeia are indatoriri de asistent social, nu face parte din patrule si nu face arestari, ca alti ofiteri de politie.

Sursa: mediafax.ro