Un indragit atacant al STELEI a murit in accident de masina!

657

Fostul atacant al Stelei, Maicon de Oliveira, a murit dupa ce a intrat pe contrasens si a izbit frontal o alta masina. In momentul produceruu accidentului rula cu peste 120 km/h si carosabilul era acoperit cu gheata.

„Clubul Sahtior anunta cu indurerare fapul ca jucatorul nostru, Maicon de Oliveira, a murit in aceasta dimineata in urma unui accident rutier”. Postarea de pe site-ul oficial al echipei lui Mircea Lucescu provoaca consternare. Inclusiv in Romania, unde Maicon a jucat in tricoul Stelei in perioada ianuarie-mai 2011. Cum a fost posibila o astfel de tragedie?

maicon ucis de viteza1Maicon conducea cu viteza masina sa, Hyundai Elantra, pe strazile din Donetk, iar in jurul orei 4:00 dimineata, a intrat pe contrasens si a izbit violent o masina. Dupa impact, masina lui a fost aruncata violent intr-un stilp.

Vitezometrul masinii lui Maicon a ramas blocat la 120 de km/h in conditiile in care carosabilul era acoperit cu o pojghita de gheata. Ambulanta a ajuns in mai putin de 5 minute, insa Maicon n-a mai putut fi salvat, decedind chiar in fata spitalului Kalinin din centrul orasului.

Maicon tocmai revenise in lotul lui Sahtior dupa imprumutul la Ilicivet Mariupol si ieri la prinz avea programat un antrenament sub comanda lui Mircea Lucescu.

Masina lui, Hyundai Elantra: doar 3 stele la siguranta

maicon ucis de vitezaMasina pe care o conducea Maicon era Hyundai Elantra. Testul de siguranta Euro NCAP pentru acest model a fost efectual ultima data in 2009 si a primit 3 stele din 5. „Airbagul si centura de siguranta nu protejeaza in mod adecvat conducatorul auto, cel mai rau fiind afectati genunchii. Airbagul s-a deschis, dar capul soferului si pieptul acestui s-au lovit de volan. Aceste rezultate au indicat un grad ridicat de risc in timpul unui impact frontal, fapt ce ar produce accidentari grave soferului, in functie de gravitatea accidentului” a fost concluzia testelor.

Sursa: gsp.ro