Un inotator roman a fost retinut pentru trafic de droguri!

1209

1inotatorUn inotator roman a fost retinut alaturi de alte doua persoane pentru trafic de droguri, anchetatorii gasind la locuintele acestora peste jumatate de kilogram de substante etnobotanice, 30 de grame de canabis, potrivit gsp.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, politistii antidrog de la BCCO Pitesti, sub coordonarea DIICOTServiciul Teritorial Pitesti, au facut mai multe perchezitii in municipiul Pitesti, pentru prinderea membrilor unei grupari infractionale specializate in trafic de droguri si substante cu efecte psihoactive.

Cercetarile in acest caz au fost declansate in urma cu aproximativ doua luni, stabilindu-se ca gruparea actiona in Pitesti, dar si in alte localitati din judetul Arges.

„Membrii retelei procurau cantitati importante de canabis si produse etnobotanice in stare lichida sau purvelurenta din Anglia, Slovacia, Olanda si Spania. Ulterior, acestia le combinau cu diferite substante, pentru a creste cantitatea, dupa care le portionau, le ambalau si le vindeau sub forma de doze. Drogurile erau comandate de pe diferite site-uri, prin intermediul internetului si erau primite prin colete postale, dupa ce suspectii achitau contravaloarea acestora prin transferuri bancare. Din investigatii, a reiesit ca, zilnic aveau loc peste 50 – 60 de tranzactii de droguri”, se arata intr-un comunicat al Politiei Judetene Arges.

Politistii antidrog au prins, in urma unui flagrant, trei lideri ai gruparii infractionale, cu virste cuprinse intre 20 si 23 de ani, toti din municipiul Pitesti, in timp ce distribuiau droguri mai multor consumatori. In noaptea de 29 spre 30 august, politistii au prins in flagrant, in municipiul Pitesti, un alt membru al gruparii infractionale, de 26 de ani, din Campulung, in timp ce vindea cinci grame de canabis cu 300 de lei.

Intre cele trei persoane retinute se numara si si campionul olimpic la inot Razvan Tudosie, precum si un var de-al acestuia. Razvan Tudosie este legitimat la CSM Pitesti, iar in 2010 a cistigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore, in proba de 50 de metri bras.