Un jucator al STELEI si-a facut ACADEMIE! VEZI cand va incepe SELECTIA

819

Un fotbalist al Stelei si-a facut academie de fotbal fiind singurul jucator al Stelei care si-a facut o Academie de Fotbal, urmind sa inceapa activitatile in cel mai scurt timp.

Jucatorul campioanei trece printr-o perioada mai slaba din punct de vedere fotbalistic, dar nu a renuntat la dorinta sa de a oferi si copiilor talentati o sansa pentru a arata de ce sint in stare

Selectia copiilor cu virsta maxima de 11 ani se va efectua chiar in aceasta saptamina, in Dej, orasul natal al stelistului.

Fundasul campioanei a oferit si primele declaratii:

„Sint extrem de fericit ca am ajuns in acest stadiu, de a da startul Academiei de Fotbal care imi poarta numele. Pentru mine, este extrem de important sa gasim copii talentati, care sa poata juca fotbal fara a avea griji materiale la antrenamente. Ei trebuie sa aiba o singura grija: aceea de a juca fotbal cit mai bine.

Detaliile tehnice nu trebuie sa fie grija lor. Ei trebuie sa isi puna in valoare talentul. Acest lucru isi doreste sa faca Academia de Fotbal “Paul Papp”. Il astept si pe primarul Costan Morar la prima selectie a copiilor, pentru a le arata ca este alaturi de ei”, a spus Papp pentru dejeanul.ro.

sursa: gsp