Un nou SCANDAL de CORUPTIE la FIFA. Vindea BILETE pe piata NEAGRA

1009

Un nou scandal de coruptie la FIFA: secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, a fost suspendat noaptea trecuta! 

Forul mondial a anuntat noaptea trecuta ca mana dreapta a lui Blatter a fost suspendata pentru implicarea intr-o schema de vanzare a biletelor pentru Cupa Mondiala pe piata neagra!

Valcke a fost suspendat din functie pana la terminarea anchetei demarate de comisia de etica a FIFA. Valcke era mana dreapta a lui Sepp Blatter, presedintele demisionar al forului mondial.

Valcke a fost suspendat in urma acuzatiilor facute de Benny Alon, un consultant de la o companie importanta de marketing sportiv, care sustine ca are dovezi ca secretarul general FIFA vindea bilete la Cupa Mondiala din 2014 pe piata neagra la pret mult mai mare fata de cel oficial.

 „Jerome Valcke neaga cu vehementa acuzatiile scandaloase facute de Benny Alon. Valcke nu a primit si nu a acceptat sa primeasca bani sau alceva de valoare de la domnul Alon. Asa cum se stie, FIFA are afaceri cu JB Sports Marketing, insa toate legaturile sunt legale si aprobate de catra consiliul legal”, a declarat avocatul lui Valcke.

FIFA e deja implicata intr-un scandal monstru, condamnarea a 14 membri pentru coruptie in SUA. Sepp Blatter a castigat alegerile din luna mai, insa apoi si-a dat demisia. Noi alegeri vor avea loc la inceputul anului viitor.

sursa: sport.ro