Un om de afaceri SALVEAZA Petrolul. Despre cine este vorba

1051

Petrolul se afla in colaps: este pe ultimul loc in clasament, cu doar 8 puncte dupa 21 de etape.

Aflata in pragul colapsului, si cu bagajele la usa dupa o decizie a Primariei, Petrolul a primit o mana de ajutor din partea unui om de afaceri local, pentru ca echipa sa continue sa joace pe arena Ilie Oana.

La ultimele doua meciuri de pe teren propriu, chiria stadionului a fost platita de Lucian Radulescu, un suporter infocat al echipei, care spune ca are alaturi de el un ajutor important – Emanoil Savin, primarul orasului Busteni.

„Cred ca ma voi implica la Petrolul. Am avut un gand sa nu ma mai implic, dar dupa ce am vazut atata lume in tribuna si dorinta suporterilor de a ramane aici, cred ca ma voi implica in continuare la Petrolul.”

 „Banii pe care i-am dat sunt din firma de la mine. Domnul Savin, primarul Busteniului, s-a oferit sa fie alaturi de mine in aceasta actiune.”, a spus omul de afaceri Lucian Radulescu la DolceSport.

Invinsa aseara pe teren propriu de Dinamo, scor 1-2, Petrolul ocupa ultima pozitie in clasament, cu doar 8 puncte dupa 21 de etape (*echipa penalizata cu 6 puncte la inceputul sezonului).

sursa: sport.ro