Un pusti de la Viitorul, dorit de Ajax. Are doar 19 ani

828

Viitorul lui Gica Hagi este intr-o forma de zile mari, iar ofertele pentru jucatorii sai incep sa curga.

Dupa ce a dat jucatori la Chelsea si Fiorentina in aceasta vara, Hagi se pregateste sa mai exporte un jucator in fotbalul mare.

Scouterii de la Ajax au inceput sa-l monitorizeze pe unul dintre cei mai talentati pusti de la Viitorul, Razvan Marin, 19 ani, fiul lui Petre Marin, fost jucator la Rapid si Steaua.

Razvan Marin a jucat bine in acest inceput de sezon, cand Viitorul a ajuns pana pe locul 2 in Liga I. Marin a bifat 10 din 11 meciuri, iar Hafgi il considera om de baza in echipa sa.

Marin a fost promovat la 17 ani in echipa mare, iar cota lui a crescut de la 200.000 de euro la 500.000 in acest sezon.

Potrivit Gazetei Sporturilor, scouterii lui Ajax il monitorzeaza deja pe Razvan Marin, iar clubul olandez va decide in perioada urmatoare daca il va transfera.

 Ar fi o noua lovitura importanta pentru Hagi, dupa ce i-a dat pe Gabi Iancu la Steaua cu 500.000 de euro, Aurelian Chitu la Valenciennes cu 700.000 de euro, Mitrita la Pescara pe 800.000 de euro sau Manea la Chelsea pe 3 milioane de euro.

Si Ianis a fost vandut la Fiorentina, insa fiul lui Hagi joaca in continuare la Viitorul. Italienii ar fi platit 1 milion de euro pentru transfer.

Sursa: sport.ro