Un roman a SOCAT America. Cum a PUTUT sa castige in CUSCA | FOTO

1367

Un roman este idol printre americani: Marius Enache a reusit o victorie in runda a doua in Bellator.

Dupa debutul lui George Pacurariu in Bellator, inca un roman a luptat in a doua cea mai tare promotie de MMA din USA. Marius Enache, in varsta de 40 de ani, a castigat in runda a doua printr-o finalizare pe bratul adversarului, Pete Rogers.

Marius este un luptator roman stabilit in USA, fiind fost practicant de Judo, dupa cum apare pe pagina sa personala de Twitter, fiind si instructor de arte martiale si fitness in Philadelphia. Acesta are un palmares de 3 victorii si 3 infrangeri la profesionisti, dupa ce pierduse toate 3 meciurile disputate la amatori.

Este a doua victoria prin finalizare obtinuta de romani in a doua cea mai tare promotie de MMA din lume, dupa UFC. George Pacurariu a castigat in prima runda prin acelasi procedeu, un „Scarf Hold”, asa cum se numeste in engleza, o tehnica specifica luptatorilor de Judo, ce se aplica la sol, in control lateral, punand presiune pe cotul adversarului cu picioarele.

Imaginea de la finalul meciului e una teribila, adversarul avand mana rupta la prima vedere. De altfel, imediat dupa meci au intervenit doctorii, acordandu-i adversarului primul ajutor.

sursa: sport.ro