Ungaria – Romania va fi transmis IN DIRECT de TVR!

979

dsc04409Ungaria – Romania, meci al nationalei din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014, va fi transmisa in direct la TVR1, TVR HD si online, pe www.tvrplus.ro, vineri, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Reprezentativa de fotbal a Romaniei intalneste Ungaria incepand cu ora 21.30, pe Stadionul „Ferenc Puskas” din Budapesta, meciul fiind comentat pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin.

In aceeasi zi, inainte si dupa meci, Tudor Furdui analizeaza sansele romanilor la CM 2014 in cadrul unui „Studio Fotbal”, difuzat la TVR1, TVR HD si TVR+.

Partida va fi prefatata de o editie „Romania-Ungaria special”, realizata de Marian Olaianos, program transmis de TVR1 si www.tvrplus.ro, joi, 21 martie, de la ora 22.10. La „Romania-Ungaria special”, Marian Olaianos si Marius Mitran dedica peste 100 de minute de discutii si imagini istoriei recente a confruntarilor celor doua nationale.

Povestea celor mai spectaculoase intalniri Romania – Ungaria, mai exact a partidelor din 1998, 1999, dar si a celor doua meciuri din 2001 va putea fi urmarita in editia speciala amintita. Telespectatorii vor putea atunci revedea imagini de la prima noastra victorie impotriva Ungariei, pe 5 iunie 1999, dar si de la prima victorie a tricolorilor la Budapesta, in octombrie 2001.