Universitatea Cluj – Gloria Bistrita, scor 1-0 in Liga I

891

Unicul gol al partidei a fost inscris de Szilagyi in minutul 81.

Patrascu a executat o lovitura de colt, mingea ajunge la Szilagyi care a reluat cu o lovitura de cap in poarta lui Bota.

Universitatea Cluj: Balauru – Krumov, Szilagyi, Paraskevas, Mendy (Firtulescu ’82) – Patrascu, V. Gheorghe – Paulinho (Nicola ’74), Alex Dos Santos, V. Dinu (Muzac ’59) – Draghici. Antrenor: Cristian Dulca.

Gloria Bistrita: Bota – Peteleu, Kanon, Nastase (D. Stan ‘ 74), Cafasso – Anton, Romario, Moraes, Predescu (Curtuius ’82) – Ayza, Layo (Bratu ’64). Antrenor: Nicolae Manea

Cartonase galbene: Szilagyi ’48, Muzac ’87 / Romario 25, Kanon, ’35, Cafasso ’45+1.

Partida a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centur pe Teodor Craciunescu, ajutat la cele doua linii de Zoltan Szkeley si Imre Bucsi.

In minutul 19 si 19 secunde galeria Universitatii Cluj a parasit tribunele Cluj Arena in semn de protest fata de demiterea antrenorului Claudiu Niculescu. 1919 reprezinta anul infiintarii gruparii ardelene.

Antrenorul Nicolae Manea a acuzat managerul formatiei U Cluj ca a incercat sa dea mita unor jucatori de la Gloria Bistrita! Vezi rezumat video aici si raspunsul dat de Anamaria Prodan!