Valentino Rossi NU renunta in SCANDAL momentului din MOTO GP. Ce a FACUT pentru a nu RATA TITLUL MONDIAL

924

Valentino Rossi isi cauta dreptatea in incidentul cu Marquez, care-l poate impiedica sa castige titlul mondial.

Acesta se considera nedreptatit si se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, dupa ce a fost sanctionat pentru incidentul cu Marc Marquez, de la Grand Prix-ul Malaysiei, anunta Gazzetta dello Sport.

Indidentul in care a fost implicat Rossi la Sepang are sanse sa se transforme intr-o telenovela. Septuplul campion mondial ar urma sa plece ultimul pe grila de start in ultima cursa a sezonului, la Valencia, insa spera sa isi gaseasca dreptatea la TAS. \”Doctorul\” a fost sanctionat pentru incidentul cu Marc Marquez, de la Grand Prix-ul Malaysiei, de duminica trecuta, si isi vede diminuate serios sansele la un nou titlu mondial. In turul al saptelea al cursei mai sus amintite, la un viraj, italianul a ajuns langa spaniol si l-ar fi lovit cu piciorul, iar Marquez a cazut si a abandonat.

Inaintea ultimei curse a anului, Rossi este lider cu 312 puncte, urmat de Jorge Lorenzo, cu 305, si Marc Marquez, cu 222 puncte. Doar primii doi sportivi mai au sanse la locul 1.

Gazzetta dello Sport nu a precizat inca data la care TAS va judeca aceasta speta, insa cel mai probabil acest lucru se va intampla la inceputul saptamanii viitoare.

sursa: digisport.ro