Steaua are planuri mari in 2016. Vrea din nou prezenta in grupele Champions League si promite sa aduca jucatori de top pentru a-i implini visul de 20 de milioane de euro lui Becali.

Nu toti jucatorii importanti se gandesc insa la viitor in culorile Stelei pe termen lung. Primul nume important care anunta ca e gata sa plece e chiar capitanul Varela! Adus in 2013 de la Vaslui pe un milion de euro, fundasul din Insulele Capului Verde isi doreste o noua provocare. Insista sa plece chiar daca va primi o propunere de prelungire a contractului scadent in 2017 si considera exagerata clauza de 5 milioane de euro pe care i-a stabilit-o Steaua pentru un transfer.

„Suma e imensa, e foarte greu sa mai dai atatia bani in momentul de fata. Forma unui jucator creste atunci cand joaca in Champions League. Gardos a plecat dupa ce a jucat in Liga. Eu n-am fost in Europa in acest sezon si nici in campionat nu sunt asa de bine cu Steaua. Nu cred ca voi mai primi o alba propunere de contract. Cred ca acestia vor fi ultimii mei ani in Romania. Chiar daca mi se face o propunere, eu vreau sa plec de aici. Daca un club vine si se intelege cu Gigi Becali, cred ca voi pleca„, a spus Varela pentru Gazeta Sporturilor.

Pentru Varela, 28 de ani, Steaua discuta cu Lazio si Espanyol.

sursa: sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here