Varga pleaca de la UTA Arad: Am nevoie de o schimbare

711

Unul dintre putinii fotbalisti trecuti de 30 din lotul „Batrinei Doamne” pentru sezonul trecut isi anunta plecarea din Calea Aurel Vlaicu. Norbert Varga nu isi mai gaseste locul la echipa emblema a orasului, mai ales ca spre finalul avut un mic conflict cu conducerea clubului.

„Inchizatorul” si-a depus un memoriu pentru recuprerea restantelor financiare, drept pentru care Adrian Falub l-a lasat in afara lotului in ultimele trei runde. „E adevarat ca eu am fost primul care si-a cerut banii la Federatie, dar apoi au urmat si altii sau vor urma, tot acolo cred ca se va ajunge. Personal, cred ca imi voi retrage acel memoriu, daca cei din conducere isi respecta intelegerea la care am ajuns in discutia purtata deja” , a explicat Varga.

Fostul fotbalist al Wislei Cracovia spune ca nu-si mai gaseste locul la UTA , indiferent de cine ca va fi antrenor al aradenilor. In niciun caz nu mai raman la UTA. Am nevoie de o schimbare, dar mai sunt si alte motive. Nu vreau sa intru in detalii. Pe de alta parte, cred ca e vremea celor tineri, ar fi bine sa se mearga pe mina lor daca nu exista conditii de promovare. Sau cel putin, acestea sunt semnalele pina acum”, a mai spus aradeanul.

Acesta a fost deja contactat de alte grupari si, cel mai probabil, se va transfera in stranatate din sezonul urmator.

Sursa: Sport Arad