Vaslui – Internationale Milano, Dinamo – Metalist Kharkhov si Steaua – Ekranas. Chivu: Colegii rad de mine!

1205

Vaslui va da piept cu Internationale Milano, Dinamo Bucuresti cu Metalist Kharkhov in vreme ce Steaua va intalni Ekranas din Lituania.

„A trecut o luna de zile de cand am inceput pregatirea si nu avem cum sa fim 100% apti la ora meciului. Vaslui a fost aproape de o califcare in grupele Ligii anul trecut. A avut jucatori importanti care au plecat, cum ar fi Papp si Wesley. Au venit insa jucatori cu experienta. Pentru mine este bine ca joc la Piatra Neamt, ca am socrii acolo. Recuperarea mea decurge bine. Eu sper sa ma pot antrena si sa prind meciul retur. M-au intrebat toti colegii despre Vaslui. Este printre putinele orase din Romania in care nu am ajuns niciodata. Le-am spus ca e un oras din Moldova”, a spus Cristi Chivu.

„Ne gandim sa eliminam Interul, dar ce sa facem, sansele sunt mici. Decat sa jucam cu „metale si cu ecrane”, mai bine cu Inter.”, a declarat Porumboiu pe gsptv.

„Noi nu avem norocul altora. Dupa dubla cu Fenerbahce eram anuntati capi de serie. Prin minutul 80 intra cineva in teren prin Cipru si noi nu mai suntem capi de serie. Este incredibil! Nu mai suntem capi de serie si azi din cele 5 echipe cu care puteam sa cadem alegem cea mai grea echipa. Nu mai e nimic de spus”, a declarat si Sumudica la Dolce.