Vaslui, la prima victorie din acest sezon: FC Vaslui-Petrolul: 3-0!

565

  FC Vaslui a invins pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-0 (1-0), sambata, pe teren propriu, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a Ligii I.

Lucian Sanmartean a deschis scorul in min. 21, din lovitura libera, dupa care ploiestenii au ramas în 10 oameni, Adrian Cristea fiind eliminat pentru o lovitura cu cotul la Liviu Antal (31). Vasluienii s-au desprins in ultima parte a meciului, cand au marcat in premiera doi noi-veniti, Sburlea (70), un gol de senzatie, cu calcaiul, la pasa lui Nicusor Stanciu, si ex-dinamovistul Marius Niculae (84). Marius Niculae a avut o bara in min. 36.
Varela (Vaslui) a primit doar cartonas galben dupa un fault in postura de ultim aparator la Gicu Grozav, desi se impunea eliminarea.

ECHIPELE DE START:

FC Vaslui (4-4-2): Coman – Milanov, Varela, Charalambous, Salageanu – Antal, N’Doye, N. Stanciu, Sînmartean – Sburlea, M. Niculae. Antrenor: Marius ?umudica
Rezerve: Straton, Celeban, Sziga, Caue, R. Costin, Cordos, Buhaescu

Petrolul (4-4-2): Bornescu – Alcenat, Yamissi, Szukala, Guilherme – Boudjemaa, Mustivar, Ad. Cristea, L. Marinescu – Grozav, Hamza. Antrenor: Mircea Rednic
Rezerve: Hamutovski, Hoban, M. Cristescu, Bokila, Oprita, Neag, Tony

Sursa: AGERPRES